Παρουσιάζεται στο Βόλο το νέο βιβλίο του Νίκου Κυριαζή ¨Ο Τελευταίος Έρωτας”

//Παρουσιάζεται στο Βόλο το νέο βιβλίο του Νίκου Κυριαζή ¨Ο Τελευταίος Έρωτας”

Telefteos-ErotasΤο βιβλίο «Ο τελευταίος έρωτας» από τις εκδόσεις «Ωκεανός» που είναι το νέο  συγγραφικό πόνημα του καθηγητή και προέδρου του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Νίκου Κυριαζή θα παρουσιαστεί σε ανοικτή για το κοινό εκδήλωση την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» στο Βόλο.

Πρόκειται για ένα βιβλίο με αστυνομική δράση και εξέλιξη με τέσσερα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε μία περιπέτεια γεμάτη ανατροπές με στόχο τον εντοπισμό αρχικά και την ανεύρεση στη συνέχεια ενός χειρόγραφου που αφορά σε έναν σπάνιο διάλογο του Πλάτωνα με τίτλο «Ερωτικός». Ένταση και πλοκή και παράλληλα αναφορές και περιγραφές σε τρία διαφορετικά επίπεδα – χρονικές περιόδους που συγκλίνουν ιστορικά στο εντονότερο των αισθημάτων : τον έρωτα.

Ο Φίλιπ, η Άντελ, η Δώρα και ο καθηγητής Φερρέρ, μπλέκονται σε μια περίεργη και επικίνδυνη περιπέτεια για το άγνωστο χειρόγραφο το οποίο αποδεικνύεται ότι το διεκδικούν και άλλοι. Ένα καταιγιστικό μυθιστόρημα περιπέτειας, αγωνίας και έρωτα που παρασύρει τον αναγνώστη σε γοητευτικές πτυχές του χώρου και του χρόνου.

Για το βιβλίο «Ο τελευταίος έρωτας» του Νίκου Κυριαζή θα μιλήσουν  η Δρ Ιστορίας, συγγραφέας και προϊσταμένη των Γενικών Αρχείων του Κράτους Μαγνησίας Αννίτα Πρασσά,  ο συγγραφέας Γιώργος Λεονάρδος και ο συγγραφέας ενώ οι ηθοποιοί Βασίλης Μητσάκης και Αμαλία Γκιζά θα διαβάσουν αποσπάσματα του βιβλίου. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα.

2017-10-19T07:16:10+00:00